[ad_1]
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما نسلی هستیم که کودکی خود را در انقلاب و نوجوانی را در جنگ گذراندیم و از کودکی وارد فعالیت های سیاسی – اجتماعی شدیم. نسل اول به لطف اقدامات جامعه پزشکی عمر طولانی داشتند.
به گزارش خبرنگار ایلنا ، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار داشت: مردم روایت رسانه را می پذیرند و دولت ها با اقدامات مثبت و منفی با به تصویر کشیدن رسانه ها به این تصویر رای می دهند. رسانه ها باعث ایجاد درک عمومی می شوند و می توانند شور و شوق انتخاباتی را افزایش دهند. پارلمان جایی است که مردم به خواسته های خود مراجعه می کنند. نمایندگان در مدت مسئولیت خود حتی با مشکلات کوچک شهری نیز آشنا شدند.
وی با بیان اینکه نماینده مجلس نسبت به کشور اشرافیت ارضی دارد ادامه داد: کل برنامه در هر منطقه به پارلمان وارد می شود که این نشان از اهمیت آن دارد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما نسلی هستیم که کودکی خود را در دوران انقلاب و نوجوانی در طول جنگ گذرانده و از کودکی وارد فعالیت های سیاسی و اجتماعی شده ایم. “نسل اول به برکت اقدامات عمر طولانی دارد. جامعه پزشکی
وی ادامه داد: “اما ما نشانه عمل درست نیستیم.” ما معتقدیم که وقتی تئوری و گفتمان انقلاب اسلامی بخواهد معماری شود ، با مشکلی روبرو هستیم ، بقیه معماری جمهوری اسلامی مطابق با جمهوری اسلامی شکل نگرفته است و برخی از نهادها هنوز همان موسسات قبل از انقلاب هستند. انقلاب و ما فقط بسیج انقلابی داریم.
گازی زاده هاشمی با بیان اینکه سیستم تأمین اجتماعی ما مربوط به دوره قاجار است و سیستم بانکی و سازمان برنامه و بودجه ، کنکور ، آموزش و پرورش در همین وضعیت است ، توضیح داد: اگرچه ما انقلابی در روش دولت ، ما انقلابی ساخته نشده ایم. البته این وضعیت دقیقاً مانند مردم تغییر نمی کند و تفاوتی بین اصلاح طلبان و اصولگرایان نیست. شعار من “سلام به دولت” ، “سلام به ایران جدید” و “سلام” یک تغییر اساسی است. من به جای کاندیدا شدن ، نمادی از طرز تفکر و جریان اندیشه انقلاب در سازوکار اداره کشور هستم.
وی افزود: سطح برنامه های من در زمینه دو اختلاف در سیاست خارجی و داخلی نیست ، اما نوع حاکمیت باید تغییر کند. بسیاری از خبرنگاران به دنبال پرسش و پاسخ از دیدگاه زن هستند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره نتایج دولت در کنترل تاج توضیح داد: تاج یک بیماری ویروسی نیست ، اگر یک بیماری ویروسی باشد ، نوع درگیری در کشورهای مختلف یکسان خواهد بود. اما در برخی کشورها تعداد کشته ها زیاد است و در برخی دیگر کم است. نوع آلودگی و کشته شدن در هند با چین متفاوت است. در کشورهای انگلیس-ساکسون ، انگلیس یک طرفه است و کانادا و استرالیا یکی هستند. بیماری کرونر قلب یک بیماری مدیریتی و اجتماعی است. تاج نشان داد که آینده متعلق به چه کسی است و متعلق به آن نیست. کرونا علاوه بر وزارت بهداشت ، حکومت جمعی را نیز می خواهد. مسئله این است که مدیریت کرونا در چند ماه اول در اختیار وزارت بهداشت بود ، که بسیار مهم بود و این مدیریت نباید در اختیار وزارت بهداشت بود.
وی توضیح داد: ما کمبود اقتدار و فقدان مدل هوشمند دولت برای نگاه به آینده را نداشتیم و به طور کلی من کار وزارت بهداشت را مطلوب نمی دانم. البته منظورم مدیریت است. چهار نفر ما می توانستیم زودتر واکسینه شویم ، اما بوروکراسی طولانی مدت ما را مجبور کرد چهار ماه عقب باشیم و برای هر دوز 15000 واکسن چند دلار بپردازیم. امروز باید دست دنیا پیش ما باشد نه ما. با فروش واکسن می توانیم روغن را به قیمت 20 میلیون دلار بفروشیم. کرونا تا 3 تا 5 سال آینده یک واقعیت است و نیاز به مدیریت قوی دارد. حمایت اجتماعی اولین برنامه ما است ، زیرا ما در شرکت های تولید واکسن سرمایه گذاری می کنیم و به 180 میلیون دوز واکسن در سال نیاز داریم که باید سبک اداری کشور را با کاهش عوارض تغییر دهد.
گازی زاده در مورد استعفای آقای رئیسی گفت: “کسی که برای کار مناسب ارزیابی نمی شود ، به هیچ وجه نباید کاندید شود ، کسی می تواند کاندیدایی باشد که فکر می کند برای انجام کار خود مناسب است.” اصرار برخی افراد بر ترکیب اشتباه است ، اما در انتخابات جبهه ای تشکیل می شود و من تأیید می کنم که من و آقای رئیسی در یک جبهه هستیم.
وی در مورد اینکه آیا وی لاریجانی را اصولاً کاندیدا می داند یا خیر گفت: آقای لاریجانی باید جبهه و گفتمان خود را تعریف کند و جبهه به معنای گفتمان و طرفداران است. من نباید در این مورد توضیحی بدهم ، شعارهای آنها نشان می دهد که اصولگرایان از آنها یا اصلاح طلبان حمایت خواهند کرد. خوب ، برای درک پاسخ این س haveالات باید مدتی صبر کنیم.
این سیستم با مذاکرات / مذاکره 6 ساله بدون نتیجه موافق است و ترکیب در مذاکرات قابل قبول نیست
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در مورد موضع خود در مورد موضوع مذاکرات و ادامه آن گفت: ما با مذاکرات موافق هستیم ، سیستم با مذاکرات موافق است. ما همچنین نمونه موفقیت آمیزی از مذاکرات را داشتیم ، مانند سال 1981 ، با ایالات متحده در مورد مسئله گروگان ها. قطعنامه 598 یکی از موفق ترین نمونه هاست. ما معتقدیم که برجام باید احیا شود و منجر به برجامی شود که دارای 27 بند و بند است که 27 بند آن توسط پارلمان و شورای عالی امنیت ملی تصویب و توسط رهبری اعلام شده است.
وی ادامه داد: چرا اکنون به نتیجه نرسیدیم؟ زیرا اکنون زمان به نفع غرب است. این همان چیزی است که ما در مورد برجام می گوییم؛ یک قرارداد حقوقی این است که وقتی به طرف مقابل اعتماد ندارید ، هر دو طرف معتقدند که قرارداد روی کاغذ نیازی نیست. نتیجه گیری به گونه ای که وی قرارداد رئیس جمهور ایالات متحده را که هر روز وضعیت او تغییر می کند تعریف می کند ، اشتباه است. انتقاد ما این است که ، اولاً ، گام به گام بسته نشده است و ثانیا ، آنقدر محکم بسته نشده است که مجازات و جریمه شود.
قاضی زاده هاشمی در ادامه گفت: تیم اقتصادی و حقوقی باید در راس تیم دیپلماسی قرار می گرفتند و بر اساس گفته های آنها دیپلمات ها باید بروند و مذاکره کنند ، نه اینکه دیپلمات بگوید متن حقوقی را می نویسد.
وی افزود: ما مخالف مذاکره نیستیم ، چه شما به مذاکره بروید ، چه یک مقاله بخوانید یا 6 سال بروید ، مذاکرات بدون نتیجه برای ما قابل قبول نیست.
[ad_2]