[ad_1]
مدیرکل دفتر حفاظت از اکوسیستم های دریایی و سواحل دریا با انتقاد از وضعیت صید کشور ، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست قاطعانه اعلام کرده است که باید جلوی صید از مروارید گرفته شود. ما باید از فروش شیلات خام جلوگیری کنیم و اگر از اکوسیستم بهره برداری شود باید به کالایی با ارزش افزوده تبدیل و توزیع شود.
به گزارش ایلنا ، به نقل از محیط زیست ، دیوید میرشکار با تأکید بر اینکه ترال باید ممنوع یا مدیریت شود ، خاطرنشان کرد: همانطور که قصد دارند از فروش نفت خام جلوگیری کنند ، برای جلوگیری از فروش نفت خام نیز باید برنامه ای تدوین شود.
وی در مورد انتقادات شدید از ترال گفت: ما در زمینه ترال بسیار محکم ایستاده ایم و گفته ایم که ترال بویژه در خلیج فارس باید ممنوع شود.
مدیرکل دفتر حفاظت از اکوسیستم های دریایی و سواحل ادامه داد: “ما در جلسات زیادی این موضوع را توسط همه آژانس ها مطرح کرده ایم ، اما متأسفانه با توجه به اینکه بسیاری از کشتی ها از قایق گرفته تا قایق و کشتی صنعتی اکنون این کار را انجام می دهند. ” آنها ، البته ، وضعیت کشور را دارند ، ممنوعیت این نوع ماهیگیری می تواند عواقب اجتماعی داشته باشد ، بنابراین ما هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
میرشکار گفت: اجرای ممنوعیت ترال خصوصاً در خلیج فارس همچنان در دستور کار قرار دارد ، بنابراین اگر نتوانیم جلوی این صید را بگیریم حداقل با همکاری سازمان شیلات ایران می توانیم آن را مدیریت کنیم. این نیز به یک سری آماده سازی نیاز دارد.
وی با تأکید بر اینکه مجلس محترم شورای اسلامی باید ابتدا قانون حمایت و بهره برداری از آبزیان را اصلاح کند ، گفت: ارزیابی سازمان برای ذخیره ، صدور مجوز و نظارت و جلوگیری از تخلف برای یک سازمان امکان پذیر نیست ، این درست نیست ، و حکومت بد و فساد مطمئناً بوجود خواهد آمد.
مدیرکل دفتر حفاظت از اکوسیستم های دریایی و سواحل افزود: ما معتقدیم که باید اختیاراتی را به سازمان حفاظت از محیط زیست به ویژه واحد حفاظت محیط زیست بدهیم یا یک واحد مشترک در کشور برای فعالیت ایجاد کنیم. به طور مستقل وابسته به هیچ یک از سازمان ها و دستگاه ها نیستند. قوانین را به او بدهید ، او می تواند به طور صحیح تمام اغتشاشات در مناطق ساحلی و دریایی را کنترل و کنترل کند.
میرشکار یادآور شد: علاوه بر بحث در مورد نظارت ، ما باید به دنبال مشاغل جایگزین ، به ویژه مشاغل سازگار با ظرفیت بیولوژیکی منطقه باشیم. به همین دلیل اقتصاددانان و کارگران این حوزه باید وارد این حوزه شوند.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد اشتغال کافی در زمینه های امنیت غذایی ، تولیدات و کشاورزی گفت: توسعه صنایع در امتداد ساحل دقیقاً به نسبت ظرفیت بیولوژیکی ضروری است.
مدیرکل دفتر حفاظت از اکوسیستم های دریایی و سواحل دریا با تأکید بر اینکه کشور ما در درجه اول توانایی توسعه گردشگری پایدار را دارد ، اظهار داشت: ما باید به سمت توسعه گردشگری پایدار حرکت کنیم ، خدمات دقیق و پایدار ارائه دهیم و قیمت ها قابل مقایسه هستند ، بنابراین که دیگر هیچ گردشگری برای جهانگردی خارجی وجود ندارد. ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم و سپس ظرفیت ماهیگیری را کاهش دهیم. یعنی اینکه افرادی را که به صید غیرقانونی ماهیگیری و ماهیگیری می پردازند و بیشتر غیرمسئولانه ماهیگیری می کنند ، مدیریت کرده و مشاغل جایگزین را برای این افراد در نظر بگیریم.
کشتی های خارجی نباید ماهیگیری کنند
میرشکار با تأکید بر اینکه نباید شناورهای چینی یا حتی شناورهای کشورهای دیگر برای بهره برداری وارد آبهای کشور شوند ، اظهار داشت: در صورت وجود ذخیره ، ماهیگیران ما باید بتوانند ماهی بگیرند و ماهی های صید شده باید وارد چرخه صید شوند. “
وی ادامه داد: متأسفانه اکنون خام فروشی مواد اولیه در ماهیگیری به ویژه به گونه ای که هیچ منفعتی نه در زمینه امنیت غذایی و نه در زمینه اقتصادی کشور نداشته باشد و یک صیاد در پایین قیمت فقط برای او سودمند است ، این سرمایه و گونه ماهی هایی که صید می کند ، اگرچه آنچه او می گیرد ارزشمند است ، او به بازرگانانی می فروشد که به مناطق جنوبی خلیج فارس و دریای عمان ماهی صادر می کنند. این فرایند باید مدیریت شود.
مدیرکل خدمات بوم شناسی و حفاظت سواحل دریایی گفت: متأسفانه در صنعت ماهیگیری آشفتگی به وجود آمده است و هرکس آنچه دوست دارد را می گیرد و آن را هر جا که بخواهد می فروشد. در سواحل جنوبی ما ماهی نخواهید یافت ، اما متأسفانه همین ماهی ها در جهان عرب فراوان هستند. این مشکلات باید مدیریت شود.
میرشکار تاکید کرد: صید ماهی که انجام می شود باید برای کشور سودآور باشد. همانطور که قصد داریم از فروش نفت خام جلوگیری کنیم ، باید از فروش نفت خام نیز جلوگیری کنیم تا در صورت بهره برداری از اکوسیستم ، به کالایی با ارزش افزوده تبدیل و سپس توزیع شود.
[ad_2]